fbpx

Olej kokosowy, rafinowany

5,00 29,00 

Olej kokosowy, rafinowany.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Olej kokosowy, rafinowany.

INCI: COCOS NUCIFERA OIL

INFORMACJE

  • bezwonny
  • wygląd i właściwości podobne do oleju babassu
  • najpopularniejszy składnik w mydle, nadający twardość i pienistość
  • komedogenność – średnia
  • wchłanialność – dobra
  • wysyłamy w wiaderku

RECEPTURY

żel do garów. Rozpuszczanie mydła potasowego

DOKUMENTY

Dodatkowe informacje

Waga brak
olej kokosowy

250g, 500g, 1kg, 2kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej kokosowy, rafinowany”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: