fbpx

Stearynian magnezu

9,00 59,00 

Magnesium Stearate. Zwiększa przyczepność pudrów, cieni i różu.

Wyczyść
dodaj do życzeń
dodaj do życzeń
SKU: Brak danych Kategoria: Tag:

Opis

Stearynian magnezu. Zwiększa przyczepność pudrów, cieni i różu.

INCI: Magnesium Stearate

INFORMACJE 

  • nierozpuszczalny – dysperguje w wodzie i olejach
  • biały proszek, bezwonny
  • zastosowanie w kosmetyce kolorowej – wypełnia i zlepia składniki
  • matuje emulsje, zwiększa krycie i stabilność
  • dozowanie 3-10%
  • zwiększa przyczepność pudrów, cieni i różu

RECEPTURY

DOKUMENTY

  • karta charakterystyki

Dodatkowe informacje

Waga Brak danych
stearynian magnezu

25g, 50g, 100g, 250g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Stearynian magnezu”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.