fbpx
Promocja!

Olej rycynowy rafinowany

9,00 48,60 

Ricinus Communis Seed Oil

Wyczyść
dodaj do życzeń
dodaj do życzeń
SKU: Brak danych Kategoria: Tag:

Opis

Olej rycynowy, rafinowany.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

INFORMACJE

  • tłoczony z nasion
  • niespotykany w innych olejach tłuszczowy kwas rycynolowy mający właściwości antyseptyczne
  • sprawdzi się w pielęgnacji włosów i nada kremowej piany mydłom
  • komedogenność – możliwa
  • wchłanialność – średnia

RECEPTURY

DOKUMENTY

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
Olej rycynowy

250ml, 500ml, 1000ml, 2000ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej rycynowy rafinowany”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.