IMBIR olejek eteryczny

52,00 95,00 

Zingiber Officinale Root Oil (Chiny), otrzymywany w destylacji parowej z kłączy.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Zingiber Officinale Root Oil (Chiny), otrzymywany w destylacji parowej z kłączy.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec.

  • zagęszczanie – nie
  • odbarwianie – nieznaczne
  • trwałość – dobra

Dozowanie według karty IFRA.

Alergeny według karty ALERGEN

Wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej i paczkomatów Inpost (w uwagach proszę podać numer paczkomatu).

Dodatkowe informacje

Waga brak
IMBIR olejek eteryczny

IMBIR olejek eteryczny 50ml, IMBIR olejek eteryczny 100ml

Możesz lubić także…

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.