fbpx

Olej brzoskwiniowy, rafinowany

11,00 72,00 

Olej brzoskwiniowy, rafinowany.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Olej brzoskwiniowy, rafinowany.

INCI: Prunus Persica Kernel Oil

INFORMACJE

  • tłoczony z pestek
  • porównywany do oleju ze słodkich migdałów
  • sprawdza się w pielęgnacji skóry wrażliwej
  • komedogenność – możliwa
  • wchłanialność – dobra
  • bezwonny
  • barwa słomkowa

RECEPTURY

DOKUMENTY

  • karta charakterystyki
  • certyfikat analizy

Dodatkowe informacje

Waga brak
Olej brzoskwiniowy

250ml, 500ml, 1000ml, 2000ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej brzoskwiniowy, rafinowany”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: