fbpx
Promocja!

LAWENDA olejek eteryczny

9,90 341,10 

Lavandula Angustifolia Flower Oil, pozyskiwany w destylacji parowej z kwiatów. Francja. Intensywny, charakterystyczny aromat. Uspokajający i oczyszczający. Używamy go w blendach PROVENCE, FLORAL, DEO WOMEN, FLAB RUB, LITTLE OLD LADY.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Lavandula Angustifolia Flower Oil, pozyskiwany w destylacji parowej z kwiatów. Francja. Intensywny, charakterystyczny aromat. Uspokajający i oczyszczający. Używamy go w blendach PROVENCE, FLORAL, DEO WOMEN, FLAB RUB, LITTLE OLD LADY.

CHARAKTERYSTYKA

  • jakość kosmetyczna 100% naturalny
  • zagęszczanie – nie
  • odbarwianie – nie
  • trwałość – dobra
  • rzadka, klarowna ciecz
  • kolor słomkowy
  • zapach intensywny, kwiatowo-zielny
  • gęstość 0,880 – 0,890
  • temperatura zapłonu 68 °C

DOKUMENTACJA

Dodatkowe informacje

Waga brak
LAWENDA oe

10ml, 30ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml

Opinie

  1. Justynka

    Lawenda z Francji 40/42 – jeeeej! Doznania olfaktoryczne!

Dodaj opinię

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: