fbpx

GREJFRUT olejek eteryczny

28,00 357,00 

Citrus Paradisi Peel Oil (USA), pozyskiwany z tłoczenia skórek.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Citrus Paradisi Peel Oil (USA), pozyskiwany z tłoczenia skórek.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec. Karta charakterystyki.

  • zagęszczanie – nie
  • odbarwianie – nie
  • trwałość – średnia

Dozowanie według karty IFRA. Alergeny według karty ALERGEN

Dodatkowe informacje

Waga brak
BIAŁY GREJFRUT oe

30ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „GREJFRUT olejek eteryczny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Możesz lubić także…

%d bloggers like this: