fbpx

AMYRIS olejek eteryczny

21,00 395,00 

Amyris Balsamifera Bark Oil, olejek eteryczny z kory, destylowany, parowo. Haiti. Powszechnie stosowany w perfumiarstwie. Bardzo dobrze komponuje się z innymi olejkami eterycznymi. Używamy go w blendzie ATLAS.

Wyczyść
SKU: brak Kategoria: Tag:

Opis

Amyris Balsamifera Bark Oil, olejek eteryczny z kory, destylowany, parowo. Haiti. Powszechnie stosowany w perfumiarstwie. Bardzo dobrze komponuje się z innymi olejkami eterycznymi. Używamy go w blendzie ATLAS.

  • zagęszczanie – nie
  • odbarwianie – nie
  • trwałość – dobra

Dozowanie według karty IFRA/ALERGEN.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec. KARTA CHARAKTERYSTYKI

Dodatkowe informacje

Waga 100 g
AMYRIS oe

10ml, 30ml, 50ml, 100ml, 250ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „AMYRIS olejek eteryczny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: