Olej abisyński rafinowany

15,52 371,51 

Crambe Abyssinica Seed Oil

Wyczyść
dodaj do życzeń
dodaj do życzeń
SKU: Brak danych Kategoria: Tag:

Opis

Olej abisyński, rafinowany. Tłoczony na zimno z nasion, bezwonny.

Komedogenność – niska, bardzo dobra wchłanialność, może zastępować olej jojoba, pod wymienionymi względami oraz ze względu na wyjątkowy profil kwasów tłuszczowych.

Trwałość – dobra

Skład kwasów tłuszczowych:

  • palmitynowy 1-7%
  • stearynowy <4%
  • oleinowy 8-28%
  • linolowy 3-24%
  • linolenowy 2-10%
  • erukowy 36-60%
  • lignocerynowy 2,5%
  • nerwonowy 3%
  • behenowy 1-6%
  • ikozenowy 2-8%
  • arachidowy <8%

Zastosowanie – kosmetyki do skóry twarzy, całego ciała, włosów, mydła.

DOKUMENTACJA

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
Olej abisyński

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1000ml, 2000ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej abisyński rafinowany”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.