fbpx

GOŹDZIK LIŚĆ olejek eteryczny

18,00 120,00 

Eugenia Caroyphyllus Leaf Oil (Madagaskar), pozyskiwany w destylacji parowej z liści. Jest bardziej antyseptyczny niż olejek z kwiatów goździka.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec.

Wyczyść

Opis

Eugenia Caroyphyllus Leaf Oil (Madagaskar), pozyskiwany w destylacji parowej z liści. Jest bardziej antyseptyczny niż olejek z kwiatów goździka.

Olejek eteryczny do produkcji kosmetyków, środków czystości i świec karta charakterystyki.

  • zagęszczanie – nieznacznie
  • odbarwianie – nie
  • trwałość – dobra

Dozowanie i alergeny według karty IFRA_ALERGEN.

Dodatkowe informacje

Waga brak
GOŹDZIK LIŚĆ oe

30ml, 50ml, 100ml, 250ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „GOŹDZIK LIŚĆ olejek eteryczny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: