Emulgator PCA, na zimno W/O emolient

(1 opinia klienta)

8,21 354,69 

Glyceryl Oleate

dodaj do życzeń
dodaj do życzeń

Opis

PCA oleinian glicerylu emolient, emulgator woda w oleju do treściwych emulsji i maseł. Sprawdzi się we wszystkich formulacjach zawierających oleje i masła. Doskonały do szamponów, odżywek i żeli pod prysznic. Dobrze współpracuje z resplantą lnianą i surfaktantami.

INFORMACJE

    • gęsta, lepka ciekła postać
    • emolient
    • emulgator woda w oleju
    • HLB 3,5
    • kompatybilny z surfaktantami i mydłem
    • COSMOS, biodegradowalny
    • emolientowy koemulgator
    • stabilny w zakresie pH 5-6
    • dozowanie 0,5-5%
    • zwiększa zmiękczające własności kosmetyków

DOKUMENTACJA

RECEPTURY

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
PCA

10g, 25g, 50g, 100g, 250g, 500g, 1000g

1 opinia dla Emulgator PCA, na zimno W/O emolient

  1. Karolina

    Moje odkrycie w nadaniu nietłustej ochronnej powierzchni na skórze. Super emolient

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *