fbpx

Comarum mika

9,00 31,00 

Barwnik kosmetyczny do stosowania we wszystkich formulacjach kosmetycznych.

Na zdjęciu mydło sodowe w składzie – olej kokosowy, masło shea, olej rzepakowy, olej migdałowy.

Wyczyść
SKU: 4573 Kategoria: Tag:

Opis

Barwnik kosmetyczny do stosowania we wszystkich formulacjach kosmetycznych. Comarum to siedmiopalecznik.

Na zdjęciu mydło sodowe w składzie – olej kokosowy, masło shea, olej rzepakowy, olej migdałowy. Dodatki – barwniki

KARTA CHARAKTERYSTYKI

Dodatkowe informacje

Waga brak
Comarum

10g, 25g, 50g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Comarum mika”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: