fbpx

Amaranthus mika

8,00 29,00 

Barwnik kosmetyczny do stosowania we wszystkich formulacjach kosmetycznych. Amaranthus to szarłat.

Na zdjęciu mydło sodowe w składzie – olej kokosowy, masło shea, olej rzepakowy, olej migdałowy.

Wyczyść
SKU: 4504 Kategoria: Tag:

Opis

Barwnik kosmetyczny do stosowania we wszystkich formulacjach kosmetycznych. Amaranthus to szarłat.

Na zdjęciu mydło sodowe w składzie – olej kokosowy, masło shea, olej rzepakowy, olej migdałowy.

INCI: MICA CI77019, CI77491


Dodatki – barwniki

Dodatkowe informacje

Waga brak
Amaranthus

10g, 25g, 50g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Amaranthus mika”

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

%d bloggers like this: